Specialisatie Setgeluid

+31 6 81 05 35 67

Marlon Snel - 21 jaar - Mediacollege Amsterdam Audiovisueel vormgeven 3e jaar - Stagiair UNITED-ENG - Specialisatie Geluid voor TV en Film - AV-productie

 

Ik ben Marlon Snel, 21 jaar en geboren in Amsterdam. Van kleins af aan ben ik gefascineerd geweest door video en computers en ik heb op jonge leeftijd al de keuze gemaakt om aan het VMBO Mediacollege te gaan studeren. Daar heb ik onder andere tijdens het vak Audiovisueel (AV) geleerd om video's te maken en te bewerken.

Afgestudeerd was het voor mij een logische keuze om een vervolgopleiding Audiovisueel Vormgeven (AVV) te doen aan het Mediacollege en daar heb ik mijn liefde voor setgeluid ontdekt. Daarvan vind ik het samenwerken met een crew naar een eindproduct het leukst.

Ondertussen heb ik in het 2e en 3e jaar van mijn opleiding bij al mijn opdrachten setgeluid of sound design gedaan en eigen apparatuur aangeschaft.

Buiten schoolproducties heb ik onder andere meegewerkt aan de korte film ‘GOTTA’ van Sarah Veltmeyer als assistent setgeluid en aan de korte film ‘ONDER MIJN BED’ van 4Kids Films.

In november 2015 heb ik ook als pers- en sportfotograaf mogen uitkomen voor de Karate-Do Bond Nederland, tijdens het Wereldkampioenschap karate voor Junioren onder 21 in Jakarta Indonesië.

Klik op 'Portfolio' voor meer informatie en projecten.

Thumbnail Image 1

Over mij

Leer mij beter kennen

Thumbnail Image 1

Portfolio

Bekijk mijn Portfolio

Thumbnail Image 1

Contact

Kom met mij in contact en vind mij op social media